‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (2022)

Thấy chưa, Alex? Điều này là lý do tại sao chúng tôi không chấp nhận lời mời làm việc khi đang say xỉn. Sau khi được làm trưởng ban lâm thời sau một buổi chiều náo nhiệt với cô dâu của mình trong Grey’s Anatomy 'S Công chiếu phần 15 , Karev thực sự phảiđối phó với tất cả những vấn đề nhức đầu mà thông thường sẽ là Bailey’s trong tập hôm thứ Năm. Anh ta có vượt qua được Ngày đầu tiên mà không mất bất kỳ người bạn nào, sa thải ai hay xé nát nguồn cung cấp aspirin của Grey Sloan không? Đọc tiếp.

‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (1)‘CHÚC MỪNG BUỔI SÁNG, ÔNG GIÀ. FIREMAN ' |Khi Gut Feeling bắt đầu, Owen và Amelia đang ăn mừng cuộc hội ngộ của họ giữa các tấm (theo giai điệu của Giọng nói Của Chloe Kohanski); Ben đã đấu giá Bailey adieu cho ngày hôm đó và thừa nhận rằng, do lịch trình mâu thuẫn của họ, anh ấy đã nhớ cô ấy; và khi Miranda đến nơi làm việc, cô ấy phải thích nghi với thực tế là giờ đây Alex đang ở trong chỗ đậu xe của cô - à, vị trí trưởng. Sau khi Maggie khuyến khích Amelia đến đó với chiếc xe đạp DeLuca mới cực kỳ quyến rũ - bất cứ điều gì để giữ cho vỏ bom của Teddy’s baby không rơi vào người cô ấy - người phụ nữ sắp xếp của cô ấy giải thích rằng giờ cô ấy đã không đi chợ. Tuy nhiên, cô không thể phủ nhận rằng Link đã cho cô cảm giác với quần. Nói về ai… Koracick đã hộ tống người mới đến gặp người đứng đầu mới, người ngay lập tức đồng ý với yêu cầu của anh ấy về một chiếc máy in 3D mới đắt tiền. Bạn có lo lắng không? Bailey yêu cầu người thay thế tạm thời trước khi để anh ta một mình trong văn phòng của cô. Anh ấy không; là cô? Hãy trở thành sự thật - cô ấy đã. Thời điểm trọng đại. Nhưng ít nhất cô ấy cũng phải hạ gục Vik trên anh ta. (Tôi không thể tưởng tượng nổi làm thế nào mà anh ta không bị trừng phạt sau khi giết một bệnh nhân bằng cách không tuân theo mệnh lệnh trong buổi ra mắt.)

(Video) Meredith Tells Thatcher About Her Kids - Grey's Anatomy Season 15 Episode 11

‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (2)Nhanh hơn những gì bạn có thể nói, Grey Sloan đã bị lịch trình phẫu thuật của Alex làm cho một chút khó khăn (điều này tỏ ra gần như quá hấp dẫn khiến Bailey không thể bước vào và sửa chữa). Người đứng đầu mới sẽ sớm có một vấn đề thậm chí còn lớn hơn trong tay của mình. Hãy xem, trong khi tất cả những điều này đang diễn ra, Richard và Link đã giải quyết trường hợp của ông Buckley, một giáo viên dạy ở cửa hàng, người đã bất tỉnh một cách thảm hại khi đang giúp một học sinh cưa bàn. Khi Levi thông báo rằng bệnh nhân có nồng độ cồn trong máu cao đến mức điên cuồng, Webber đã quan tâm đặc biệt và nói với Link rằng anh ta đang ở đâu và muốn nói chuyện với anh ta. Richard nói càng tỉnh táo thì anh ấy càng cảm thấy tồi tệ hơn. Nhưng ông Buckley khẳng định rằng ông chưa chạm đáy - ông thậm chí không uống rượu. Sai lầm chỉ là như vậy - một sự cố. Richard đã khá thù địch khi không mua món đó khi Alex bước vào và yêu cầu anh ta lùi lại. Bạn sẽ giảng cho tôi? Tôi đã huấn luyện anh, Richard cáu kỉnh, vẫn rõ ràng là đã đánh dấu việc được chuyển giao cho vị trí trưởng lâm thời. Không nản lòng, Alex không chỉ đến giảng bài cho Webber, anh ấy còn ra lệnh cho người cố vấn của mình rời khỏi O.R.!

(Video) Teddy Meets Maggie | Grey’s Anatomy Season 15 Episode 1


‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (3)'TÌM TÔI MỘT BÚT' |Trong khi Alex bị chôn vùi trong các vật dụng, Richard học được từ mẹ của một sinh viên rằng không có cách nào để ông Buckley thực sự say khi vụ tai nạn xảy ra. Tuy nhiên, Webber vẫn không tin điều đó. Vì vậy, anh ta quay trở lại phòng của ông Buckley và rót cho ông một thứ đồ uống độc đáo! Tôi biết cảm giác rút lui như thế nào, anh ấy nói với giáo viên. Trong khi đó, Alex phàn nàn với Mer rằng bất cứ ai nhận công việc chính sẽ chẳng được gì ngoài việc bị bong da và không bao giờ được hành nghề y! Đến lượt mình, cô ấy phàn nàn rằng Cece muốn cô ấy phun ra những thứ tình cảm trước khi gài bẫy cô ấy với một chàng trai. Tại sao nó không giống như gọi món ngoài thực đơn hơn? Anh đã giành được quyền lựa chọn bất cứ ai mà anh muốn cho vào, anh đảm bảo với cô. Anh ta rời khỏi cuộc trò chuyện đó ngay sau khi Link thông báo với anh ta rằng ông Buckley lại bị lãng phí. Điều là, Richard nói với Alex, ông Buckley đã không uống một ngụm đồ uống đó, ông ấy mắc một chứng bệnh hiếm gặp. siêu say siêu dễ dàng - ngay cả Jell-O cũng có thể làm được. (Và Richard đã không thực sự đổ vodka, BTW; đó là nước.)


'CỬA HÀNG CỦA TÔI KHÔNG PHẢI LÀ ĐIỀU DUY NHẤT ĐƯỢC ĐÓNG CỬA Ở ĐÂY' |Khi Mer đăng ký Cece, cô ấy có tinh thần tốt - và, như đã đề cập ở trên, hăng hái để làm quen tốt hơn với khách hàng mới của cô ấy. Bạn biết khoan, cô ấy nói. Bạn làm việc cho tôi, tôi làm việc cho bạn như một thương mại. Nhưng Gray, thậm chí không cần phải đề cập ở trên, vẫn miễn cưỡng thực sự mở lòng. Vì vậy, thay vào đó, bà mối tập trung vào Taryn - điều này chủ yếu có nghĩa là cố gắng để cô ấy bơm cho Mer để biết thông tin về cha cô ấy. Jo cũng muốn thứ gì đó từ Grey - cô ấy nhớ làm việc với cô ấy kinh khủng! Bà Karev và Bailey hoàn toàn không có kiểu viết tắt giống nhau. Trên thực tế, Miranda đang coi mối quan hệ thông công của mình như một việc vặt. Sau đó, được truyền cảm hứng từ cuộc trò chuyện của cô với Alex, Mer nghĩ rằng cô đã tìm ra cách để cứu Cece. Đáp lại, người mai mối nói với bác sĩ của cô ấy rằng hãy ra ngoài và mua năm bộ trang phục mới để phá vỡ khuôn mẫu và chuẩn bị cho bản thân một cái gì đó mới. Giống như cách Mer sẽ thực hiện cách tiếp cận cửa sau để cứu Cece, Cece sẽ thực hiện cách tiếp cận cửa sau để làm quen với Mer.

(Video) Remembering Those We've Lost - Grey's Anatomy Season 15 Episode 6


‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (4)'BẠN HỎI TÔI RA NGOÀI?' |Khi không làm việc với ông Buckley, Link đã tiếp cận Amelia và nói rằng anh ấy rất thích dò xét bộ não của cô ấy về sự chuyển giao ghép thần kinh - điều mà cô ấy nhanh chóng nhận ra là mật mã để tôi muốn hẹn hò với bạn. Khi người mới cho rằng anh ta nghe nói rằng cô ấy thích tiếng Ý, cô ấy yêu cầu anh ta tiết lộ ai đang cung cấp thông tin cho anh ta. Có lẽ tôi không nên trả lời điều đó, anh ấy nói. Chào mừng đến với Grey Sloan, Liên kết! Khi phát hiện ra rằng Maggie đã đặt anh ta vào nó, Amelia hỏi liệu cô ấy có nên mong đợi bất kỳ khác bất ngờ vượt qua lãng mạn ngày hôm đó. Sau đó, Amelia hỏi Koracick tại sao có vẻ như mọi người đều chống lại cô và Owen. Cuộc trò chuyện này làm tôi chán, anh ấy đáp. Nhưng ít nhất cặp đôi mới đoàn tụ đã hạnh phúc. Và có lẽ cuối cùng, họ sẽ quen với những câu nói như, Chúng ta phải đi đón em bé.

Grey's Phần 15 Ảnh ‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (5) Khởi chạy Thư viện

(Video) Jo Shares Her Story - Grey's Anatomy Season 15 Episode 19

'TÔI NGHĨ CÔNG VIỆC BẠN ĐANG TÌM KIẾM ĐƯỢC KÍCH THÍCH' |Trong khi Richard giải quyết bí ẩn về vụ án của ông Buckley, Owen chăm sóc cậu học sinh bị giáo viên đẩy vào máy cưa bàn. Trên đường đi, Maggie biết được từ các đồng nghiệp của cô rằng Jackson đã gửi e-mail để nói rằng anh ấy sẽ nghỉ phép. Đây là tin tức cho cô ấy, cô ấy đã được đánh dấu. (Một phút, họ gần như đính hôn; phút tiếp theo, anh ta biến mất và chỉ để lại cho cô ấy một hộp thư thoại như một lời cảnh báo!) Và thật không may, cô ấy đã đưa điều đó vào O.R. với Owen. Sau đó, Maggie thừa nhận với Amelia rằng cô ấy đã bị tổn thương như thế nào trước hành động biến mất của bạn trai. Cô biết rằng anh ta muốn rút lui khỏi cuộc sống của mình và đánh giá lại sau khi suýt bị giết. Nhưng… Có điều gì đó không ổn với tôi? cô ấy hỏi. Tôi cũng suýt chết, và tất cả những gì tôi cảm thấy là may mắn. Ít nhất Jackson đã nói trong tin nhắn của mình rằng nếu anh ấy nói với Maggie trước mặt cô ấy rằng anh ấy sẽ đi, anh ấy sẽ không thể làm được. Điều đó thật tuyệt… kinda.

‘GREY’S ANATOMY’ SEASON 15, EPISODE 3, RECAP: JACKSON LEAVES MAGGIE - BLOG (6)'CHÚNG TÔI NÊN LÀM ẢNH THUẬT' | Ở một diễn biến khác, chiếc mũi rỉ máu mà Vik thản nhiên chữa trị hóa ra còn tệ hơn máu mũi nhiều. Tôi cần một người tham dự! anh ấy đã khóc. Nói một cách ngắn gọn, Koracick đã xé Roy cái lỗ mới mà anh ta đã quá hạn từ lâu. Sau khi Alex tham gia cùng họ trong O.R., bệnh nhân đã thẳng thừng. Tôi chỉ là một thực tập sinh, Vik đã khóc. Điều này không thuộc về tôi. Trước khi Koracick rời khỏi phòng, anh ta cáu kỉnh với Alex, Bạn đang giết nó, cảnh sát trưởng. Sau đó, Karev đi theo Vik vào phòng thay đồ - gợi ý Levi bối rối vì sự cởi trần của Nico - và bắn một phát súng.Khi tập phim kết thúc, Jo đã phản đối Bailey vì đã không coi mối quan hệ thông công như một mối quan hệ đối tác. Miranda thừa nhận rằng Wilson đã đúng, cô ấy đã bị phân tâm. Tuy nhiên, Bailey vẫn bực mình rằng Alex vẫn ổn khi thực hiện các yêu cầu trái và phải. Nó không có gì to tát cả, anh nhấn mạnh. Anh ấy vẫn còn thiếu ngân sách trong tháng. Ngoại trừ ngân sách mà anh ta đang xem xét là cho quý, không phải tháng. Cuối cùng, Link đề nghị Richard tham gia cùng anh ấy và DeLuca đi ăn bánh mì kẹp thịt và phi tiêu tại hố tưới nước yêu thích của tài liệu, và Maggie bắt đầu nhắn cho Jackson rằng họ nên nói chuyện… sau đó không gửi tin nhắn.

(Video) Grey's Anatomy 15x08 Promo "Blowin’ in the Wind" (HD) Season 15 Episode 8 Promo Fall Finale


Vậy, bạn nghĩ gì về Gut Feeling? Xin lỗi khi thấy Vik đi thay vì phát triển? Maggie không xứng đáng nhận được nhiều hơn một thư thoại từ Jackson sao? Đánh vào các bình luận.

FAQs

Why did Jackson leave in season 15 episode 3? ›

Thursday's episode set the stage for Jackson's departure as he decided to take over his family's foundation in a bid to help combat the Inequalities in medicine. In the end, Jackson will move to Boston — accompanied by April and their daughter, Harriet, to take over the Avery Foundation.

Why did Jackson leave Greys Anatomy season 15? ›

Catherine Fox (Debbie Allen)— Jackson ultimately decided to leave Sloan Memorial to head up the Catherine Fox Foundation in Boston after growing increasingly frustrated by the inequities in the health care system laid bare by the coronavirus pandemic. He wasn't going to Boston alone, however.

Why does Jackson leave Maggie? ›

Maggie wasn't a fan of the trip from the start, as she noted she wasn't the type to like the Great Outdoors. But, Jackson pushed her to get outside of her comfort zone and pushed forward with the type of trip that he enjoyed. Much to nobody's surprise, Maggie hated the camping trip and the two decided to leave early.

What happens in season 15 episode 3 of Grey's Anatomy? ›

Meredith works on a patient who happens to specialize in matchmaking, and a seemingly drunk patient pushes Richard's buttons and gives him a medical mystery to solve. Meanwhile, Maggie tries to reach Teddy after bearing the burden of her secret becomes overwhelming as she struggles with issues in her own personal life.

Why did Jackson leave? ›

Jesse Williams shared that he decided to leave his role as Dr. Jackson Avery on Grey's Anatomy in search of more challenging roles. If you're struggling with imposter syndrome, you're not alone. Jesse Williams exited ABC's Grey's Anatomy in 2021 after playing Jackson Avery for 12 years.

How did Jackson leave GREY's? ›

As for Germann's time on the show, EW has confirmed that he's no longer a series regular but is expected to show up in the future as a guest star. In the end, Jackson's final scene was simple: He drove past the hospital one last time, we got a montage of wonderful moments, and then he drove away.

Why is Hayes leaving GREY's anatomy? ›

Season 18, Episode 10 saw Dr. Cormac Hayes (played by Richard Flood) decide to leave the hospital after grappling with the ethics of what Owen Hunt (Kevin McKidd) had been doing for veterans.

Where is Kepner in season 15? ›

In the finale, April reveals that she's quit her job as a trauma surgeon at Seattle Grace and now does medical work for the homeless. The episode also sees April and Matthew marry after a surprise re-engagement.

How much does Ellen Pompeo make per episode? ›

According to a 2020 report Forbes, Pompeo makes $550,000 per episode on Grey's Anatomy. She also receives about $6 million per year from her share of syndication profits.

When did Jackson and Maggie break up? ›

In season 14, Jackson begins a relationship with Maggie Pierce (Kelly McCreary), but by Season 16, they break up. Soon after Jackson begins a short-lived relationship with Victoria Hughes of Station 19, though that ends as well.

What happened to Jackson at the end of season 15? ›

The hour ends with a cliffhanger that sees Jackson (Jesse Williams) leave Maggie (Kelly McCreary) alone after going out into the thick fog amid a multiple-car pileup. Jackson fails to return, leaving Maggie terrified of what may have happened to him.

Does Jackson Avery come back? ›

Grey's Anatomy is ending its 18th season with a big event: two episodes, the second of which is the 400th of the series! And to make it even more special, Jesse Williams and Sarah Drew are back as Dr. Jackson Avery and Dr.

When did Jackson Avery leave? ›

After more than a decade on the ABC show, Jesse Williams exited Grey's Anatomy in Season 17, Episode 15—May 20's “Tradition”—with Jackson Avery leaving Seattle to lead the Fox Foundation in Boston. And another Grey Sloan surgeon went with him!

Was Mr Buckley drunk on Greys? ›

Clearly, it's not alcohol. After a bit of research, he discovers that Mr. Buckley has a rare disease that causes yeast to ferment in his body when he eats sugar (like hospital Jell-O), therefore he is not a drunk.

Is link an alcoholic GREY's? ›

Back at Mer's, Amelia freaked when she discovered that Link was hiding alcohol around the house. He was stressed all the time, he responded, and dammit, he could drink if he wanted to. He wasn't an alcoholic.

Who owns GREY Sloan? ›

Lauren Boswell, the owners of the hospital (Meredith, Cristina, Derek, Callie, Arizona, Richard, and Jackson) are called the "Grey Sloan Seven".

Is Dr Hayes leaving GREY's anatomy? ›

Richard Flood's character, Dr. Cormac Hayes, left the show at the end of the March 3 episode, bidding an emotional farewell to Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) before he officially departed.

Does Jackson Avery come back in season 18? ›

As promised, Jackson and April returned for the two-part Grey's Anatomy Season 18 finale, and their homecoming was even better than expected.

What happens to Maggie on GREY's anatomy? ›

Let's start this article off now with the facts, such as they are: Maggie has been off on the show caring for her ailing father. It was written like a temporary exit rather than a permanent one. Meanwhile, there has been no indication that McCreary is exiting the series for good.

Who does Jo Wilson end up with? ›

Jo Wilson (Grey's Anatomy)
Dr. Jo Wilson
SpousePaul Stadler ​ (died 2018)​ Alex Karev ​ ​ ( m. 2019; div. 2020)​
Significant othersJason Myers (ex boyfriend) Atticus Lincoln Jackson Avery
ChildrenLuna Ashton Wilson (daughter)
10 more rows

What did Owen tell Hayes in the car? ›

Owen refused to confide in her that he had been assisting terminally ill veterans who want to end their lives, a secret that forced Hayes' hand as he opted to quit faced with the dilemma of either having to report his friend or become an accomplice.

What did Owen confess to Hayes? ›

During the show's winter finale in December, Dr. Owen Hunt — who was trapped in a car after a bad accident — confessed to Dr. Cormac Hayes (Richard Flood) that he had administered medication to his patient Noah to help him die.

What is Owens secret? ›

When Owen was left fearing for his life in a near-catastrophic car crash, he confessed to Cormac that he had secretly given a patient medication that would allow him to pass away. In a recent episode, he asked Cormac if he could perhaps forget what he told him, in exchange for him having helped save his life.

What disease does April Kepner have? ›

Not long after their fight, April realizes she is pregnant. April and Jackson's baby is diagnosed during pregnancy with a sickness that causes the babies bones to break, which is called Osteogenesis Imperfecta type 2, and learn that the baby will not survive long after birth.

How much money did Jackson Avery inherit? ›

The word “inheritance” doesn't quite seem to do justice to Jackson's recent windfall, though. When his grandfather died earlier in Season 14, Jackson inherited a cool $250 million.

Why does Catherine say Jackson ruined them? ›

According to his mother, Catherine, Jackson "ruined" everything, seemingly by making one simple phone call. It all started just because Jackson was trying to help a friend — Amelia and Alex are trying to use lasers to shrink tumors and save Kimmie, Alex's favorite patient. They came across a physician, Dr.

Who is the highest paid TV actor per episode? ›

TV and streaming salaries per episode
NameProgramSalary
Ray RomanoEverybody Loves Raymond$1.725 million
Kelsey GrammerFrasier$1.6 million
Chris PrattThe Terminal List$1.4 million
Tim AllenHome Improvement$1.25 million
50 more rows

Who is the highest paid actor in the world? ›

Highest annual earnings
RankActorEarnings
1Robert Downey Jr.$80 million
2Jennifer Lawrence$52 million
3Jackie Chan$50 million
4Vin Diesel$47 million
6 more rows

Who is the highest paid child actor? ›

Rico Rodriguez

He has won more than 10 awards for his performance in this show. Later in 2012, a book was published that was written by Rico named Reel life lessons, so far. Rico started his acting career at an early stage and continues to do the same and is amongst the highest-paid child actor in Hollywood.

When did Jackson Avery leave? ›

After more than a decade on the ABC show, Jesse Williams exited Grey's Anatomy in Season 17, Episode 15—May 20's “Tradition”—with Jackson Avery leaving Seattle to lead the Fox Foundation in Boston. And another Grey Sloan surgeon went with him!

Does Jackson come back in season 16? ›

'Grey's Anatomy': Jesse Williams Returning as Jackson for Season 16 | TVLine.

Does Jackson Avery come back in season 18? ›

As promised, Jackson and April returned for the two-part Grey's Anatomy Season 18 finale, and their homecoming was even better than expected.

Does Jackson Avery come back? ›

Grey's Anatomy is ending its 18th season with a big event: two episodes, the second of which is the 400th of the series! And to make it even more special, Jesse Williams and Sarah Drew are back as Dr. Jackson Avery and Dr.

Videos

1. Grey's Anatomy s15e08 Betty
(MoogleAmanda)
2. Who's the Boss - Things are heating up
(JV)
3. Meredith Is There For Jo - Grey's Anatomy Season 15 Episode 24
(ABC)
4. Grey's Anatomy 15x18 Promo "Add It Up" (HD) Season 15 Episode 18 Promo
(TV Promos)
5. GREY'S ANATOMY 17x15 PROMO #2 - TRADITION
(ME GUSTA CHANNEL)
6. Merluca Speaks Italian | Grey’s Anatomy Season 15 Episode 9
(ABC)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 05/03/2022

Views: 5971

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.